24 November 2006

Stimate Participant la cea de-a doua Conferinţă Naţională de
Educaţie a Adulţilor


În dorinţa de a oferi tuturor un spaţiu de reflecţie asupra a ceea ce a însemnat Conferinţa Naţională de Educaţie a Adulţilor din 17-19 noiembrie 2006, de la Timişoara, noi, organizatorii acestei manifestări, revenim acum pentru a vă exprima mulţumirile noastre pentru profesionalismul şi implicarea de care Dvs. aţi dat dovadă.

Speranţa noastră e că am putut oferi, cu acest prilej, un cadru pentru a împărtăşi idei, pentru a pune temelia unor parteneriate viitoare şi, îndrăznim să spunem, pentru a deschide noi orizonturi de reflecţii şi de acţiune în domeniul educaţiei adulţilor.Dacă, potrivit feedback-urilor exprimate de Dvs. până acum, şi pentru care vă mulţumim, discuţiile au fost foarte fructuoase şi au evidenţiat o serie de aspecte referitoare la problematica cu care se confruntă formatorul pentru adulţi, atât ca persoană fizică implicată în procesul educaţional, cât şi ca organizaţie care oferă programe de formare pentru adulţi, nu ne rămâne decât să sperăm că prin eforturi conjugate, discuţiile se vor concretiza şi în acţiuni, în cel mai scurt timp posibil.

Suntem mândri că am găzduit un eveniment atât de apreciat de Dvs. dar putem să vă asigurăm că succesul acestei conferinţe s-a datorat valorii incontestabile a invitaţilor şi participanţilor.



Cu stimă,
Echipa IREA

1 comment:

Anonymous said...

Superfine underwear place to
acqure Calvin Klein at undereamed price.
Please visit http://www.chilotick.com. Move all over the world !